söndag 29 juni 2014

HEMMA IGEN!

Vill bara tala om att Matte och jag är återförenade igen. Jag har haft det hur bra som helst hos Ronja med matte och husse. Ronjas husse snarkar lika högt som jag så därför lade jag mig i hans säng när natten kom. Mmm, vi snarkade ikapp ;)

Matte meddelar att hon oxå haft det jättebra. Kolla bara:
På fredagen var det kalas för 

den här lille gossen som är Mosters barnbarnsbarn!

Och på lördag var det dax för bröllop.
Matte har snyggat till sig!. Det är knappt jag känner igen na'!

    Brudparet ...


... sa JA i Djurö kyrka!

Lite "bus" gjorde Matte och Moster hemma hos brudparet.
Utanför entrén stod denna skylt, 

på deras ytterdörr hängde den här, 

inne väntade det här...

och 50 ballonger väntade innanför sovrumsdörren!

Jag blev sådär superduperjättejätteglad, ni vet, när Matte kom och hämtade mig. Jag kröp nästan ur skinnet. Sedan släppte jag inte henne med blicken på hela söndagskvällen. För tänk om hon hade fått för sig att sticka iväg igen. Men det var lugnt. Lite fotboll framför TVn sedan var det en ganska trött Matte som kröp i säng! Det tar på krafterna att festa i Huvudstaden!

Nöjda och glada hälsningar från
BELLA och Matte

fredag 27 juni 2014

BORTA!

Packat och klart var det hos mig i går eftermiddag. Här sitter jag och väntar på att Mattes kusin och deras shih tzu Ronja ska komma och hämta mig. 

Mitt säkerhetsbälte, min filt, vattenskål, torrfoder och lite gottis till mig och Ronja.

Jag ska nämligen vara borta hos dem i några dagar. Och jag vill verkligen INTE bli lämnad till någon. Då  sitter jag bara och glor rätt in i ytterdörren och bara väntar på att Matte ska komma tillbaka! Och det är inte roligt för de som ska passa mig. Men blir jag hämtad så blir jag så glad och följer gärna med, hihi!

Här sitter jag och Ronja och kollar in varandra. Varför ska jag vara borta, då? 
Jo, Matte har åkt till den kungliga huvudstaden. Hon har köpt en fin klänning och nya skor. Och så har hon varit och fixat till sina naglar, kolla bara!

Nästa gång Matte går och målar sina naglar ska jag kräva att få följa med. Jag vill prova på att ha lack på klorna, hihi! Blir säkert urläckert. 

Varför denna outfit? Jo, det är bröllop. Det är Mattes systerson som ska "gå å sta" och gifta sig med sin fästmö i Djurö kyrka. 

Bortavarande hälsningar från
BELLA

fredag 20 juni 2014

söndag 15 juni 2014

NÄSTAN SOM VANLIGT...

... känner jag mig nu! Jag var nog alldeles på tok förgiftad! Nu kan jag, nästan, gå de vanliga promenaderna igen. Å det är vi ju glada för så klart! Fast jag passar förstås på att gräsrulla och nu det senaste även tallkottrulla, så mycket jag kan. Matte undrar hur i hela världen det kan vara skönt att tallkottrulla. I ärlighetens namn undrar jag det också, hihi!

Igår fick jag vara med på samma sida igen. Eller fick och fick, jag lääät tills jag fick. Jag låååter i ungefär  3 minuter och då skäms Matte inför grannarna. Så då får jag komma på samma sida och det är ju bra! Matte och Moster fick nämligen fram penslar och målefärgsburkar igen. De målade och målade och målade! På kvällen stack de iväg och åt pizza, utan mig. Då var det allt lite synd om mig, eller hur? 
Men när Matte kom hem hade hon en doggybag till mig. Så jag fick käka lite pizza jag med! Med detsamma va jag glad igen. 

Matte hälsar och säger att nu är nästan allt det grå färdigmålat. Det är en del kvar på gaveln. Men där behövs det en riktig ställning. Så där får grannarna hjälpas åt.... på nåt sätt. 


Visst ser det både snyggt och gott ut? Och snyggast är ju jag, på samma sida, tuggandes på en godispinne.

Soliga, och snart giftfria, söndagshälsningar från
BELLA

torsdag 12 juni 2014

Pigg som en mört...

.... sa min Elina att jag va idag! Ja, pigg å pigg och mört å mört. Men jag skojade med henne när vi va på promenad! 

Skämt åsido, så känner jag mig nog bättre än igår och jag tror bestämt att Matten min tycker likadant ;) Scalibor-giftet klingar förhoppningsvis av. Så nu är det bara för Matte att leta efter de eländiga fästingarna som kanske kryper på min kropp.

Fortfarande giftiga hälsningar från
BELLA

tisdag 10 juni 2014

Kanske är jag lite, lite bättre...

... idag än jag var igår. Har ätit och druckit bra. Och ikväll när det hade svalnat något så tog jag Matte på en ganska god runda i grannskapet. Jag vet ju att Matte är intresserad av att se hur målningsarbetet fortskrider i vår bostadsrättsförening.
Jodå, vi kan rapportera att målningen är på gång och det ser riktigt bra ut!

Tusen tack för era krya-hälsningar till mig

BELLA

INTE RIKTIGT KRY...

Nä, jag har inte varit riktigt i form de senaste veckorna. Jag känner mig trött, hängig och... långsam. Väldigt långsam även på de allra kortaste promenaderna som finns.
Matte har funderat och undrat om det har varit värmen? Nä, så himla varmt har det ju inte varit. 
Jag äter bra, till och med mycket bra :) Och vatten dricker jag oxå. Men ibland har jag mått lite illa.  Så vad är det som inte är som det ska?

Idag läste Matte återigen om biverkningar på fästinghalsbandet, Scalibor. Där står att sällsynta biverkningar är bl a slöhet. Så idag tog Moster av mig Scaliborhalsbandet och ikväll har Matte schamponerat mig massor.
Biverkningar ska börja avta inom 48 timmar efter att halsbandet tas av. 
Nu väntar vi bara på att tiden ska gå...
... och giftet försvinner från min kropp.

Giftiga hälsningar från
BELLA